Autokorjaamo Nikunen
08 311 6785

Vikakoodien luku ja vianetsintä

Voimme paikantaa autostasi minkä tahansa vian ammattitaidolla. Bosch on kehittänyt suuren osan autosi eri komponenteista ja näin uskallammekin väittää olevamme mestareita autojen vianetsinnässä.

Yhte​​ystiedo​​​​t Ajanvarau​​​s

Vikakoodien luku ja vianetsintä

​Koulutetut mekaanikot


  ​Sähkö- ja moottoriviat


  ​Ohjelmat kaikille automerkeille


Ammattimainen sähköjärjestelmien vianetsintä

Autossa ilmetessä sähkövika tai jokin varoitusvalo syttyy, asiantuntijamme osaavat paikallistaa ja korjata autosi elektroniikan ja sähköjärjestelmien ongelmat tehokkaasti. Apunamme meillä on Boschin laadukas testaustekniikka ja palvelumme kattavat myös auton latausjärjestelmän, käynnistys- ja sytytyslaitteiston, valojen sekä CAN-väylien vianetsinnän.

 Hyvä tietää

Mikä voi olla auton vikamuistiluvun antama tieto ?

Käyttämämme diagnostiikka pystyy selviytymään lähes kaikista nykyaikaisista autoista. Sen kyky kommunikoida erilaisten moottorinohjausjärjestelmien kanssa ja saada yksityiskohtaista diagnostista tietoa on vertaansa vailla. Auton diagnostinen tarkistus on erityisen arvokas mottorin palamisongelmien tutkimiseen. Palamisprosessi on monimutkainen ja erilaiset tekijät vaikuttavat sen tehokkuuteen. Onneksi nykyaikaiset moottorinohjausjärjestelmät valvovat ja tallentavat tietoa, mikä mahdollistaa taitavien mekaanikkojemme tiedon analysoinnin ja mahdollisten ongelmien ymmärtämisen.

Usein kuljettaja huomaa ensin miten moottorin varoitusvalo syttyy ja auton infonäytössä näkyy epäselvä viesti. Siinä saattaa lukea vikakoodi. Tällöin on syytä varata aika korjaamolle.

Tarvitseeko autosi vikakoodinlukua ?

Voit varata meiltä ajan auton vikakoodien lukemiseen ihan muutamalla klikkauksella. 

Vaihtoehtoisesti, jos sinulla on kysyttävää tai haluat keskustella kanssamme ensin, voit soittaa meille tai lähettää sähköpostia.

Varaa n​​​​​​yt