Autokorjaamo Nikunen
08 311 6785

Ilmastointihuolto

Suosittelemme auton ilmastointijärjestelmän huoltoa vähintään kahden vuoden välein, esimerkiksi määräaikaishuollon yhteydessä.

​​Yhteystiedo​​​t Ajanvaraus​​

Ilmastointihuolto

Suosittelemme auton ilmastointijärjestelmän huoltoa vähintään 3 vuoden välein. Suosittelemme huollattamaan ilmastointi-järjestelmän määräaikaishuollon yhteydessä.

​​Yhteystiedo​​​t Ajanvaraus​​

Ilmastoinnin huoltaminen pitää autosi sisäilman kunnossa.

Huollamme autosi ilmastointijärjestelmän, jotta autosi matkustamossa olisi aina mukava lämpötila, eivätkä siitepöly ja ikävät hajut pääsisi sinne.

Ilmastointi on nykyaikaisten autojen vakiovaruste ja vaatii säännöllistä huoltoa, jotta sen käyttöikä ei lyhene. Ilmastointijärjestelmä voi menettää jäähdytysainetta ja kerätä haisevia bakteereja ja sieniä ilman asianmukaista puhdistusta. 

Kuivaimen vaihto on suositeltavaa kahden vuoden välein. Huolehdi ilmastointijärjestelmän huollosta, jotta voit nauttia mukavasta lämpötilasta autossasi, vaikka ulkona olisi kuumaa. 

Säännöllinen ilmastointihuolto

​Nauti miellyttävästä lämpötilasta


  ​Suodattaa haitalliset ilman epäpuhtaudet


  ​Vältä ikävät hajut


 Hyvä tietää

Mitä ilmastoinninhuollossa tarkastetaan ?

Auton ilmastointijärjestelmä toimii jäähdytysaineen kierron avulla. Jäähdytysaineen lisääminen on keskeinen osa huoltoa, koska järjestelmä voi menettää vuosittain jopa 8 % jäähdytysaineestaan. Tätä huoltoa ei suositella tehtäväksi kotona. Kun lisäämme jäähdytysainetta, tarkistamme aina, että järjestelmä toimii moitteettomasti. Käytämme ammattilaitteita ja -osaamista varmistaaksemme, että jäähdytysaineen paine on oikea ja että tiivisteet eivät vuoda. Jos löydämme ongelmia, suoritamme korjaukset hyväksynnälläsi. Pyrimme pitämään hengitysilmasi raikkaana ja ilmastointijärjestelmäsi kunnossa.

Raitisilmasuodattimella on keskeinen rooli auton sisäilman pitämisessä puhtaana ja vapauttamisessa haitallisista hiukkasista. Ajan myötä suodatin voi kuitenkin tukkeutua ja tehokkuutensa heikentyä, minkä vuoksi sen vaihto ilmastointihuollon yhteydessä on suositeltavaa. Tämä on erityisen tärkeää allergia- tai heinänuhaoireista kärsiville auton omistajille, sekä niille, jotka kuljettavat usein lapsia, joilla on vastaavia terveysongelmia.


Ota yhteyttä jo varhain keväällä, ennen kuin sää lämpenee ja siitepölymäärät kasvavat. Näin voimme varmistaa ilmastointijärjestelmäsi huippukunnon tulevaa kautta varten. Älä epäröi ottaa yhteyttä, jotta voimme auttaa sinua ylläpitämään raikasta hengitysilmaa autossasi ja hengittämään helpommin.

Varaa meiltä ilmastointihuolto nyt

Voit varata meiltä ajan ilmastointihuoltoon muutamalla klikkauksella.

Vaihtoehtoisesti, jos sinulla on kysyttävää tai haluat keskustella kanssamme ensin, voit soittaa meille tai lähettää sähköpostia.

Varaa n​​​​​​yt