Autokorjaamo Nikunen
08 311 6785

Autohuolto Oulu

Huollamme kaikki automerkit valmistajan huolto-ohjelman mukaisesti, jolloin tehdastakuu ei katkea.

 

Yhteystiedo​​​t Ajanvarau​​​s

Määräaikaishuolto

Huollattamalla autosi säännöllisesti, säilyy autosi hyvässä kunnossa, ilman kalliita korjauskuluja. Autokorjaamo Nikunen huoltaa autosi  ammattitaidolla valmistajan huolto-ohjeiden mukaisesti ja autosi takuu säilyy voimassa.  

Sähkö- ja hybridiautot

Olemme sertifioitu e-Expert korjaamo ja olemme kouluttaneet mekaanikkomme sähköajoneuvojen erityispiirteisiin. 

Diesel-autot

Huollamme diesel-moottoritkin samanlaisella tarkkuudella kuin muutkin moottorit. Teemme kaiken vianetsinnästä aina auton mallin mukaiseen korjaukseen ja huoltoon aina ohjeiden mukaisesti.

Ilmastointihuolto

Huollamme ilmastointijärjestelmät määräaikaishuollon yhteydessä ja suosittelemme huoltoa vähintään 3 vuoden välein, kun se vielä toimii. Ilmastointijärjestelmän säännöllinen huolto varmistaa mukavan olon kesäkuumuudessakin.

Päästö ja OBD- mittaukset

Bensiini-, diesel- ja hybridiautojen päästöt kannattaa mitata määräaikaishuollon yhteydessä. Laki vaatii, että pakokaasumittaus tehdään uudelle autolle neljäntenä vuonna sitten kahden vuoden kuluttua ja 10. vuoden kohdalla joka vuosi. Päästötodistus kelpaa katsastuksessa.

Katsastuspalvelu

Katsastuspalvelussa huolehdimme autosi käytöstä katsastuksessa määräaikaishuollon yhteydessä tai erikseen. Huollon yhteydessä tarkastamme, että autosi on hyväksyttävässä katsastuskunnossa.

Pikalinkit

Öljynvaihto ilman ajanvarausta

Moottorille on elintärkeää vaihtaa öljyä tarpeeksi usein, sillä se takaa auton varman toiminnan ja mahdollisimman pitkän ja taloudellisen käytön. Tämä kuuluu auton säännölliseen huoltoon eikä aikaväli saisi olla liian pitkä sillä käytössä öljyyn sekoittuu epäpuhtauksia vähentäen sen tehokkuutta.