Autokorjaamo Nikunen
08 311 6785

Kausisäilytys


Säilytä renkaasi meillä. Säilytyksen lisäksi rengashotelli tarjoaa renkaiden vaihdon sekä kuntotarkastuksen ja ottaa tarvittaessa yhteyttä uusien hankkimisen tullessa ajankohtaiseksi.

Rengashotelli 89 € (sisältää pesun, vaihdon ja kausisäilön)

Yhteystiedo​​​t​ Ajanvaraus

Kausisäilytys

Pidämme renkaat turvassa ilmansaasteilta ja auringolta


  ​Pesemme renkaat ennen säilytystä


  ​Saat ne heti käyttöösi hyväkuntoisina, kun niitä tarvitset


Renkaiden vaihto kauden vaihtuessa

Suomessa renkaat kuuluu vaihtaa keliolosuhteiden niin vaatiessa. Ei siis kannata jättää renkaiden vaihtoa liian myöhään ja näin vältät tarpeettomalta stressiltä ja kauden aiheuttamilta ajamisen vaikeuksilta.

Renkaiden kunnon merkitystä liikenneturvallisuudelle ei kannata vähätellä. Esimerkiksi kuluneet kesärenkaat saattavat kasvattaa jarrutusmatkaa jopa 70 %. Renkaiden valinta ei kuitenkaan ole ainoastaan turvallisuuskysymys. Se, millaisilla renkailla ajat, vaikuttaa nimittäin myös auton sisätilojen äänitasoon ja ajomukavuuteen. 

 Hyvä tietää

Renkaiden säilytys​

Renkaiden oikeaoppinen säilytys on keskeistä niiden suorituskyvyn ja kestävyyden kannalta. Tärkeimmät näkökohdat ovat viileä, kuiva ja pimeä säilytystila. Lisäksi renkaiden tulisi olla puhtaita ja kuivia estääkseen vaurioita. Tällä varmistetaan, että renkaat säilyvät hyväkuntoisina ja valmiina käyttöön seuraavalla kaudella.

Voit soittaa tai käyttää verkkoajanvarausta ja me olemme valmiina vaihtamaan, pesemään ja säilömään ne oikeaoppisesti säästäen tilaa, vaivaa ja huolia.

Kausisäilytyksen ohella voimme tarkastaa renkaidesi kunnon, ilmoittaa mikäli ne olisi hyvä vaihtaa, tasapainottaa ja korjauttaa renkaasi.

Tarvitsetko renkaiden kausisäilytystä ?

Voit varata meiltä ajan kausisäilytykseen ihan muutamalla klikkauksella.

Vaihtoehtoisesti, jos sinulla on kysyttävää tai haluat keskustella kanssamme ensin, voit soittaa meille tai lähettää sähköpostia.

Varaa n​​​​​​yt