Autokorjaamo Nikunen
08 311 6785

Määräaikaishuolto

Autokorjaamo Nikunen tekee auton määräaikaishuollot autonvalmistajan määräämän huolto-ohjelman mukaisesti
 

Yhteystiedo​​​t Ajanvaraus​​​

Määräaikaishuolto

Autokorjaamo Nikunen tekee auton määräaikaishuollot autonvalmistajan laatiman huolto-ohjelman mukaisesti.
 

Yhteystiedo​​​t Ajanvaraus​​​

Auton määräaikaishuolto

Auton määräaikaishuollon yhteydessä vaihdamme myös öljyn ja -suodattimen sekä useimmiten myös raitisilmasuodattimen, sekä lisäämme nesteitä tarvittaessa ja vaihdamme vialliset tai kuluneet osat laadukkaisiin aitoihin varaosiin. Tämä ylläpitää auton arvoa ja varmistaa, että valmistajan takuu ei mitätöidy.

Autokorjaamollamme on laajaa merkkikohtaista osaamista mm. seuraavista automerkeistä:

Audi, BMW, Citroen, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Kia, Nissan, Mazda, Mercedes-Benz, Opel, Peugeot, Renault, Saab, Seat, Skoda, Toyota, Volkswagen, Volvo

Määräaikaishuolto

Kaikille ja kaiken ikäisille automalleille


  ​Mukana valmistajan takuu


  ​Kaikkien huoltotöiden kirjaaminen huoltokirjaan


 Hyvä tietää

Kattavaa huoltoa kaikenmerkkisille autoille

Palveluvalikoimaamme kuuluu kaikenlaiset moottorit bensiinistä, dieseliin ja sähköistä hybrideihin. Voit tarkastaa määräaikaishuollon ajankohdat autosi huoltokirjasta. Meiltä löytyy huoltokorjaamopalvelut ja paras mahdollinen tuntemus juuri sinun autoosi. Käytämme ainoastaan ensiluokkaisia Bosch-varaosia ja muita alkuperäislaatua vastaavia merkkivaraosia. Vankan kokemuksemme ansiosta voit luottaa siihen, että saat autollesi laadukasta huoltoa.

Määräaikaishuolto varmistaa autosi luotettavuutta, sen turvallisuutta liikenteessä, pidentää sen käyttöikää, voi auttaa välttämään kalliit korjaukset ja säilyttää autosi jälleenmyyntiarvoa. 

Autonhuoltamisella on yhtä suuri merkitys niin uusille kuin vanhemmillekin autoille eikä määräaikaishuoltoa kuuluisi laiminlyödä vaikka auto olisi upouusi. Meidän korjaamolla huolto hoidetaan säilyttäen auton takuu hoitamalla kaikki valmistajan ohjeiden mukaisesti ammattitaidolla.

Onko aika viedä autosi määräaikaishuoltoon?

Voit varata meiltä ajan määräaikaishuoltoon muutamalla klikkauksella. Tarjoamme sinulle autovalmistajan huolto-ohjelman mukaista huoltoa, joka perustuu ajoneuvosi ikään ja ajomäärään.

Vaihtoehtoisesti, jos sinulla on kysyttävää tai haluat keskustella kanssamme ensin, voit soittaa meille tai lähettää sähköpostia.

Varaa n​​​​​​yt