Autokorjaamo Nikunen
08 311 6785

Öljynvaihto ilman ajanvarausta

Öljynvaihto saattaa vaikuttaa rutiininomaiselta huoltotoimenpiteeltä, mutta sen tekeminen meidän kauttamme kannattaa.

Yhteystiedot​​​​ Ajanvarau​​​s

Öljynvaihto ilman ajanvarausta

Öljynvaihto saattaa vaikuttaa rutiininomaiselta huoltotoimenpiteeltä, mutta sen tekeminen meidän kauttamme kannattaa.

Yhteystiedot​​​​ Ajanvarau​​​s

Öljyt kannattaa vaihtaa säännöllisesti

Öljynvaihto kuuluisi tehdä säännöllisesti sillä se on auton moottorille hyvin tärkeää varman toiminnan ja mahdollisimman pitkän ja taloudellisen käyttöiän varmistamiseksi.

Öljynvaihto

​Ilman ajanvarausta


  ​Pidentää moottorin käytöikää


 Hyvä tietää

Miksi öljynvaihto on tärkeää ?

Moottorin vähäkitkainen toiminta on suurelta osalta moottoriöljyn takia mahdollista, mutta se myös puhdistaa ja suojaa saostumiselta. Öljyn käytön yhteydessä siihen sekoittuu epäpuhtauksia mikä taas vähentää sen tehokkuutta ja moottorinosat voivat kärsiä kitkavaurioista, lisääntyneestä syöpymisestä ja näiden epäpuhtauksien leviämisestä moottoriin, jolloin senkin suorituskyky vähenee. Käytämme autollesi optimaalista öljyä ja varmistamme, että vanhat öljyt hävitetään ympäristövastuullisesti.

Öljynvaihto on syytä suorittaa valmistajan ohjeiden mukaisesti tai kun huoltovalo syttyy. Suosittelemme hybridiautojen, joilla on pitkät huoltovälit (yli 20 tkm), öljynvaihtovälin puolittamista. Tämä siitä syystä että, kun polttoainetta kulkeutuu moottoriöljyn sekaan, se huonontaa moottoriöljyn viskositeettiä

Moottoriöljy on hyvin vaikuttava aine, mutta se ei yksinään voi tehtäväänsä suorittaa ja tässä suodatin tulee esille. Suodatin estää pieniä hiukkasia ja epäpuhtauksia pääsemästä moottoriin aiheuttamaan vahinkoa. Suodatinkin kuuluu vaihtaa ajoittain, koska käytössä se ennen pitkään tukkeutuu ja menettää tehokkuutensa kuten öljykin.

Onko aika vaihtaa autosi öljyt ?

Voit vaihdattaa ja tarkastaa autosi öljyt meillä varaamatta aikaa, aja vain pisteellemme ja me hoidamme kaiken kuntoon. Mikäli sinulla on muuta kysyttävää niin ota rohkeasti yhteyttä painamalla nappia

Varaa nyt​​