Autokorjaamo Nikunen
08 311 6785

Sähkö- ja hybridiautot

Autokorjaamo Nikunen on sertifioitu e-Expert korjaamo Oulussa. Olemme myös Boschin kouluttama sähkö- ja hybridiautokorjaamo. Tarjoamme asiantuntevaa huolto- ja korjauspalvelua sähkö- ja hybridiajoneuvoille.

Varaa aika ny​​​​t

e-Expert Autotekniikan kehityksen kärjessä

Kehittyvä autotekniikka sekä yleistyvät sähkö- ja hybridiajoneuvot vaativat autojen huolto- ja korjauspalveluilta aivan uudenlaista osaamista sekä tekniikkaa. Me e-Expert-korjaamoilla panostamme ajanmukaiseen tekniikkaan ja osaamiseen, jotta voimme palvella esimerkiksi kasvavaa sähköautoilijoiden joukkoa yhä paremmin.

Toteutamme huollot ja korjaukset ammattitaitoisesti, turvallisesti ja voimassa olevia määräyksiä noudattaen. Esimerkiksi sähköautojen akkukorjauksista tuotamme aina tarkan dokumentaation. Kerromme mitä autollesi teemme, miksi ja mitä se kustantaa. 

Sähkö- ja hybridiautojen huoltaminen

Perinteisten bensa- ja dieseltekniikan lisäksi olemme kouluttautuneet sähkö- ja hybridiautojenhuoltotöihin ja niissä oleviin vikoihin ja niiden korjauksiin. Olemme suorittaneet tarvittavat koulutukset ja asentajillamme on niihin tarvittavat luvat ja sertifikaatit. 

Asiakkaanamme saat aina mukaasi huollon tai korjauksen yhteydessä täytetyn sähköajoneuvon tarkastuslomakkeen.

Sähkö- ja hybridiautot

​Koulutetut asentajat


  ​Erikoisosamista sähköautoista


  Korkealaatuiset varaosat


 Hyvä tietää

Sähkötekniikan asiantuntemus ja turvallisuus on vahvuutemme

Hybridiautoissa on kaksi erilaista voimansiirtoa mikä tarkoittaa, että vianmääritys on paljon monimutkaisempaa kuin perinteisissä järjestelmissä. Onneksi mekaanikkomme on koulutettu kaikenlaisten moottorien huoltamiseen sekä sähkö- ja hybridiautojen vaatimaan asiantuntijatietämykseen, jotta voidaan työskennellä turvallisesti sähkökomponenttien, korkean virran ja jännitteen kanssa. Siksi meillä on käytössä viimeisimmät diagnostiikkajärjestelmät, tekniset tiedot ja turvallisuuskäytännöt.

Meillä on asiantuntevan henkilökuntamme lisäksi käytössä Boschin valikoima laadukkaita tuotteita, joka sallii meille kaikkien sähkö- ja hybridiautojen huollon, tarkastuksen ja korjauksen vaatimat osat ja työkalut.

Sähkö- ja hybriditeknologia säästää polttoainetta ja voi vähentää CO2-päästöjä jopa 35% ja näin on tärkeä askel kohti kestävää tulevaisuutta. Bosch on johtanut kestävien voimansiirtojärjestelmien kehittämistä yksittäisistä tuotteista kattavaan jä

Tarvitsetko sähkö- tai hybridiautonhuoltoa ?

Voit varata meiltä ajan sähkö- ja hybridiautonhuoltoon muutamalla klikkauksella. Tarjoamme sinulle autovalmistajan huolto-ohjelman mukaista huoltoa, joka perustuu ajoneuvosi ikään ja ajomäärään.

Vaihtoehtoisesti, jos sinulla on kysyttävää tai haluat keskustella kanssamme ensin, voit soittaa meille tai lähettää sähköpostia.

Varaa n​​​​​​yt