Autokorjaamo Nikunen
08 311 6785

Tuulilasin vaihto

Vaihdamme ja korjaamme kaiken merkkisten autojen tuulilasit. Käänny meidän puoleen mikäli  autosi lasiin on tullut kiveniskemä, lasi on rikottu tai auton tuulilasi on kulunut tulee vaihtaa. Käytämme tuulilasin vaihdoissa laadukkaita Saint-Gobain Sekurit tuulilaseja.

Yhteys​​tiedo​​​t Ajanvarau​s

Autonlasit

​Pienikin halkeama voi helposti laajentua


  ​Yksi tuulilasin tehtävistä on tukea ilmatyynyä onnettomuuden tapahtuessa


  ​Tuulilasin vaurioituessa kuljettajan näkökentän edestä, on tuulilasi vaihdettava.


Auton lasivaurioissa ripeys on valttia

Iso halkeama tai kiveniskelmä tuulilasin näkökentässä on turvallisuusriski. Auton katsastuksessa niistä tulee korjauskehotus, ja kuljettajan näkökentässä oleva halkeama johtaa usein hylkäykseen. Tuulilasin halkeamia ei yleensä korjata, vaan lasi tulee vaihtaa. Pienikin kiveniskemä voi helposti laajeta suureksi halkeamaksi ja tämän takia kannattaa nopeasti käydä korjauttamassa lasi.

 Hyvä tietää

Halkeama voi olla vaaraksi liikenteessä

Pienetkin halkeamat voivat helposti laajentua eikä tuulilasi voi kunnolla suorittaa tehtäväänsä korin vakauttamisessa tai ilmatyynyn tukemisessa, jos se ei ole ehjä. Ilmatyynyn aktivoituessa kova paine voi murtaa haljenneen tuulilasin ja näin estää turvatyynyn toiminnan.

Yleinen ohjenuora on, jos vaurio on alle kahden euron kolikon kokoinen ja se on korkeintaan viiden senttimetrin päässä tuulilasin reunasta voidaan se korjata. Tuulilasin rikkoutuessa kuljettajan näkökentän kohdalta korkeintaan 15 senttimetrin päästä ohjauspyörän keskuksesta tulee tuulilasi vaihtaa.

Pienet iskemät voi helposti korjata, mutta, jos niitä ei huomioida ne voivat aiheuttaa tärinää johtaen isompaan halkeamaan ja kalliiseen tuulilasinvaihtoon. Kaskovakuutus yleensä kattaa iskemien korjaukset ja joudut maksamaan vain omavastuun. Mikäli uusi tuulilasi on laitettava, veloitetaan vain sovellettava omavastuu, joten kannattaa toimia nopeasti välttääksesi turhia kuluja.

Tarvitseeko autosi tuulilasi vaihtoa ?

Voit varata meiltä ajan tuulilasin vaihtoon muutamalla klikkauksella.

Vaihtoehtoisesti, jos sinulla on kysyttävää tai haluat keskustella kanssamme ensin, voit soittaa meille tai lähettää sähköpostia.

Varaa n​​​​​​yt