Autokorjaamo Nikunen Oy
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice extra-servicesservice tire-serviceservice car-glassservice diesel-serviceservice ac-serviceservice additional-heating

Autohuolto Oulu

featured image

Autokorjaamo Nikunen Oy on Bosch Car Service Autohuolto Oulussa

Autokorjaamo Nikunen on korkeatasoinen Bosch Car Service autohuolto Oulussa. Tarkastamme ja huollamme autosi ammattimaisesti mitätöimättä valmistajan takuuta. Myös uusille autoille.

  Kaikille ja kaiken ikäisille automalleille

  Mukana valmistajan takuu ja liikkumisturva

  Kaikkien töiden kirjaaminen huoltokirjaan.

Autokorjaamo Nikusella kaikki automerkit huolletaan valmistajan ohjeiden mukaisesti. Osaava henkilöstömme käy läpi jokaisen huoltokohteen huolellisesti ja tarkistaa kaikki turvajärjestelmät moottorista elektroniikkaan ja jarruihin.

Kattavan palveluvalikoimamme ansiosta Autokorjaamo Nikunen pystyy aina tarjoamaan asiakkaillemme juuri sitä, mitä he tarvitsevat. Täysi palveluvalikoimamme kattaa kaikenlaiset moottorit: bensiini, diesel, sähkö ja hybridi.

Määräaikaishuollon yhteydessä vaihdamme myös öljyn ja -suodattimen sekä useimmiten myös raitisilmasuodattimen, sekä lisäämme nesteitä tarvittaessa ja vaihdamme vialliset tai kuluneet osat laadukkaisiin aitoihin varaosiin. Tämä ylläpitää auton arvoa ja varmistaa, että valmistajan takuu ei mitätöidy.

Mekaanikkomme ovat koulutettuja ja heidän ammattitaitoaan kehitetään jatkuvasti tuotekoulutuksilla.

Kun huollatat autosi meillä, takuu pysyy voimassa.

Huippuluokan tekniikkaa

Bosch Car Service -autohuollossa auton kunto selvitetään ensiluokkaisen Bosch-testaustekniikan avulla. Onpa tarkastelun kohteena akku, dieseljärjestelmä tai mikä tahansa muu auton osa, henkilökuntamme luottaa nykyaikaisiin Bosch-tuotteisiin.

Auton säännöllinen huolto on ainoa tapa löytää ja korjata mahdolliset häiriöt tai viat. Perinpohjainen huolto on aina järkevä valinta, halusitpa jatkaa ajamista samalla autolla tai varmistaa hyvän jälleenmyyntiarvon.

Varaa aika jo tänään

Soita meille tai lähetä sähköpostia, ja varaamme ajan autollesi! Tarkemmat yhteystiedot löydät yhteystiedot sivulta.

Autokorjaamo Nikunen kuuluu maailman suurimpaan Bosch Car Service -ketjuun.