Autokorjaamo Nikunen
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice extra-servicesservice tire-serviceservice diesel-serviceservice ac-serviceservice additional-heating

Renkaat ja vanteet

featured image

Renkaanvaihto

Monen autonomistajan mielestä renkaanvaihto ei ole erityisen mieluisaa puuhaa. Se vaatii aikaa ja kärsivällisyyttä. Bosch Car Service -korjaamolla renkaanvaihto sujuu nopeasti, luotettavasti ja mukavasti: me vaihdamme renkaat, ja itse voit sillä aikaa nauttia kupin kahvia! Boschin ensiluokkaiset renkaanvaihtokoneet varmistavat työn korkean laadun ja turvallisen lopputuloksen.

Pyörien tasapainottaminen ja suuntaus

Renkaanvaihdon yhteydessä tarkastamme mielellämme myös pyörien asennon ja tasapainotamme renkaat. Näin ajaminen on taatusti tasaista ja turvallista.

Mitä laki sanoo talvirenkaista?

Uuden tieliikennelain 1.6.2020 mukaan talvirenkaiden käyttöaikaa koskevat säännökset muuttuivat. Talvirenkaita tulee käyttää marraskuun – maaliskuun välisenä aikana, jos keli ja sää sitä edellyttää. Nastarenkaita saa käyttää muunakin aikana, jos keli niin vaatii.
Talvirenkaiden kulutuspinnan pääurien syvyys säilyi ennallaan, eli vähintään 3 milliä.

Tarvitsetko autollesi uudet renkaat?

Lue lisää rengasvalikoimastamme