Autokorjaamo Nikunen
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice extra-servicesservice tire-serviceservice diesel-serviceservice ac-serviceservice additional-heating

Auton ilmastointihuollot Oulu

featured image

Auton ilmastointihuolto

Autokorjaamo Nikusella auton ilmastointihuolto toteutetaan määräaikaishuoltojen yhteydessä. Suosittelemme huoltamaan auton ilmastointilaitteen vähintään 3 vuoden välein ja silloin, kun ilmastointi vielä toimii. Ilmastointilaitetta olisi hyvä käyttää myös talvella, jotta se pysyisi paremmin kunnossa. Näin varmistat, että ilmastointi puhaltaa kylmää ilmaa helteillä ja autosi kuluttaa vähemmän. Säännöllisellä huollolla vältät myös kalliit ilmastointilaitteen korjaukset ja säästät rahaa.

Autokorjaamo Nikusella ilmastointihuolto voidaan tehdä kaikkiin autoihin. Vuonna 2017 rekisteröidyissä ja sitä uudemmissa autoissa käytetään R1234yf-ainetta ja vanhemmissa autoissa R134A-ainetta. Ikivanhoja R12-järjestelmiä emme huolla.

Koska autosi ilmastointi on viimeksi tarkastettu tai huollettu?

Joidenkin automallien ilmastointilaitteen huoltoväli saattaa kuitenkin olla niin pitkä, että ainakin raitisilmasuodatin olisi hyvä vaihtaa vuosittain. Autoon voi huomaamatta päästä pakokaasuja ja muita terveydelle haitallisia epäpuhtauksia. Myös tästä syystä ilmastoinnin suodatin on vaihdettava säännöllisin väliajoin. Suodattimeen kertyy ajan mittaan myös likaa, joka on ihanteellinen kasvualusta bakteereille ja homeitiöille sään viiletessä.

Raitisilmasuodattimen vaihtaminen parantaa siis tehokkaasti auton sisäilman laatua ja poistaa samalla epämiellyttäviä hajuja. Suodatin kannattaakin vaihtaa kahdesti vuodessa, keväisin ja syksyisin, 15 000 ajokilometrin välein tai autotehtaan ohjeiden mukaisesti.

Tuo siis autosi Autokorjaamo Nikuselle perinpohjaiseen tarkastukseen, niin kerromme, onko sen ilmastointi kunnossa.

Varaa aika jo tänään

Soita meille tai lähetä sähköpostia, ja varaamme ajan autollesi! Tarkemmat yhteystiedot löydät yhteystiedot sivulta.

Autokorjaamo Nikunen kuuluu maailman suurimpaan Bosch Car Service -ketjuun.