Autokorjaamo Nikunen Oy
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice extra-servicesservice tire-serviceservice car-glassservice diesel-serviceservice ac-serviceservice additional-heating

Tutka- ja kamerakalibroinnit

featured image

Olethan huomannut, että ajoneuvoihin on ilmestynyt uudentyyppisiä antureita ja tunnistimia, kuten kameroita ja tutkia. Ne mahdollistavat mm. mukautuvan vakionopeussäätimen ja kaista-avustimen toiminnan.
Tällöin kyseessä on kuljettajan avustusjärjestelmillä (ADAS) varustettu ajoneuvo. ADAS -järjestelmillä varustetun ajoneuvon huolto ja korjaaminen vaativat erityishuomiota.

ADAS -järjestelmien kalibrointi on suoritettava em. ajoneuvojen osalta määrättyjen huolto- ja korjaustöiden jälkeen. Tällaisia töitä ovat mm. pyöränsuuntaus, tuulilasin vaihto, alustan nivelien, tukivarsien, iskunvaimentimien yms. vaihdot.

Teemme tutkien ja kameroiden kalibroinnit kaikkiin automerkkeihin ja malleihin. Suoritamme kalibroinnit Boschin DAS 3000 kalibrointi- ja säätölaiteella joka takaa erittäin tarkan ja nopean kalibrointituloksen. Olemme myös investoineet
kattavaan valikoimaan erilaisia merkki ja mallikohtaisia säätötauluja.