Autokorjaamo Nikunen Oy
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice extra-servicesservice tire-serviceservice car-glassservice diesel-serviceservice ac-serviceservice additional-heating

Auton määräaikaishuollot Oulu

featured image

Auton määräaikaishuolto

Autokorjaamo Nikusella auton määräaikaishuolto tehdään autonvalmistajan määräämän huolto-ohjelman mukaisesti. Mekaanikkomme ovat koulutettuja ja heidän ammattitaitoaan kehitetään jatkuvasti tuotekoulutuksilla.

Kaikille ja kaiken ikäisille automalleille.

Mukana valmistajan takuu.

Kaikkien töiden kirjaaminen huoltokirjaan.

Auton määräaikaishuollon yhteydessä vaihdamme myös öljyn ja -suodattimen sekä useimmiten myös raitisilmasuodattimen, sekä lisäämme nesteitä tarvittaessa ja vaihdamme vialliset tai kuluneet osat laadukkaisiin aitoihin varaosiin. Tämä ylläpitää auton arvoa ja varmistaa, että valmistajan takuu ei mitätöidy.

Täysi palveluvalikoimamme kattaa kaikenlaiset moottorit: bensiini, diesel, sähkö ja hybridi.

Voit tarkistaa autosi määräaikaishuollon ajankohdat autosi huoltokirjasta. Autosta voi löytyä myös huoltoilmaisin, joka ilmoittaa kun on määräaikaishuollon aika.

Auto tulee huollattaa säännöllisesti autotehtaan suunnitteleman huolto-ohjelman mukaisesti, jotta se kestää pidempään sekä toimii luotettavasti. Auton säännöllinen huolto on ainoa tapa löytää ja korjata mahdolliset häiriöt tai viat.

Kattavaa huoltoa kaikenmerkkisille autoille

Autokorjaamo Nikuselta löytyvät huoltokorjaamopalvelut ja paras mahdollinen tuntemus juuri sinun autoosi. Käytämme ainoastaan ensiluokkaisia Bosch-varaosia ja muita alkuperäislaatua vastaavia merkkivaraosia. Vankan kokemuksemme ansiosta voit luottaa siihen, että saat autollesi laadukasta huoltoa.

Varaa aika jo tänään

Soita meille tai lähetä sähköpostia, ja varaamme ajan autollesi! Tarkemmat yhteystiedot löydät yhteystiedot sivulta.

Autokorjaamo Nikunen kuuluu maailman suurimpaan Bosch Car Service -ketjuun.